Gone-Flyfishing.dk

                                                                                       

GF Døgnflue nr. 3

Østrig 2004

Følg med i fiskeriet på Fyn her:

Galleri

 

 

        Multetid!!

Her fra midsommer til sidst i september gæster en storskællet superfighter de danske kyster, og omkring Fyn er der masser af muligheder for at gå på pürch efter den sky Multe. - Også kaldet den grå skygge.

Langs hele den fynske nordkyst kan der i solskind og stille vejr ses Multer i overfladen, springende og let dasende med rygfinnen i solen.

Multen fanges med grønne fluer eller med forskellige hakkel fluer, mest kendt Red tag, blue king mf. 

Multen på billedet over faldt for fluen, "den grønne hævner" fisket med indtag hen igennem en lille stime af overflade aktive fisk på nordfyn. Fighten varede omkring 20 min og gav godt med syre i armene...... 

Enkelte tips til multefiskeriet er tålmodighed, forsigtighed og frem for alt årvågenhed. - De fleste fiskere ved kysten spejder efter fisk fra 20 meter og ud efter. - Multen skal ses inden for 20 meter fra strandkanten, og en af fordelene ved multe fiskeriet er at man ikke behøver waders... - På med shorts, polaroid briller og en god kasket...

 

Happy hunting.

 

Send e-mail til lars@gone-flyfishing.dk eller holger@gone-flyfishing.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.  
Copyright © 2004 Gone-flyfishing.dk
Senest opdateret: 29. July 2006